Jenni Ahtiainen on porilainen helsinkiläinen, joka pyörittää omaa merkkiä nimeltä gTIE ja jonka on vaikea olla tekemättä ja sanomatta mitä ajattelee. Backline kertoo omien unelmien toteuttamisesta. Se kannustaa ja vastustaa. Se saa ajattelemaan boksin ulkopuolelta ja pyrkii osoittamaan, että kaikki on mahdollista kun lopettaa haaveilun ja alkaa tekemään.

19.4.2013

HAAVEILIJA

Olin hereillä lähes koko lennon ajan. Katsoin tylsyyksissäni elokuvan. Sain idean. Oon kova haaveilemaan missä tahansa, mutta täällä haaveetkin tuntuu todellisemmilta: Noissa lopputeksteissä olis kiva nähdä oma nimi. Seuraavaa elokuvaa valmistellaan jo. Se tulee ulos 2014. Saas nähdä miten käy.


Los Angeles, ensimmäinen päivä. Herätys seiskalta. Tapaaminen klo 11 tutun suomalaisen - Hollywoodilaisen sisäpiiriläisen - Kirpi Uimosen kanssa. Sitten asioiden hoitoa helpottavan paikallisen puhelinnumeron hankinta. Käsityöläisen kynsien elvytys, niin ettei tarvii hävetä silmiä päästään tapaamisissa. Maanantaina hajonneet kengät suutarille. Päiväunet. Iltapala. Yöunet. Ja kas, välttämättömyydet tuli hoidettua. Osa jopa ilman kenkiä, kun ei tullut otettua suutarille toisia kenkiä mukaan. Kerrankos sitä. Sukkasillaan keskellä Losia.

Kuuden kuukauden säävitsauksen jälkeen on pakko mainita, että on ilmoja pidellyt. Tänään on yksiköitä mittarissa +26. Aurinko näkyy ihmisissä päivettyneenä ihona ja hymynä, joka saa hyvälle tuulelle. Tuntuu taas, että kaikki on mahdollista. Lopputekstitkin. Täällä kuukin on väärinpäin.On paljon kerrottavaa, mutta myös paljon tehtävää. Palaan eetteriin viimeistään huomenna. Moro!


1 kommentti:

  1. Bond! Nti A(gentti), niin tulee tapahtumaan. Hyvä idea, suora toiminta ja kas, nimi filmillä! R.

    VastaaPoista