Jenni Ahtiainen on porilainen helsinkiläinen, joka pyörittää omaa merkkiä nimeltä gTIE ja jonka on vaikea olla tekemättä ja sanomatta mitä ajattelee. Backline kertoo omien unelmien toteuttamisesta. Se kannustaa ja vastustaa. Se saa ajattelemaan boksin ulkopuolelta ja pyrkii osoittamaan, että kaikki on mahdollista kun lopettaa haaveilun ja alkaa tekemään.

24.2.2016

TUNTEMATON RAKASTAJA - Dog Tagin tarina


Biisisuositus taustalle: Disturbed / Sound of Silence

Sain idean tunnuslaattamaisesta nahka-korusta löydettyäni omasta korulaatikostani tuntemattoman sotilaan laatat. Rehellisyyden nimiin, mulla ei ole hajuakaan kenen teinirakkauden laattoja olen laatikossani vuosikausia säilyttänyt.

Ensimmäisiin laattoihin hakkasin numeroita, koska mulla oli vain numero-stansseja. Pyöritellessäni ekoja protoja kädessäni sain idean, voisiko laatoissa lukea sotun sijaan jotain muuta. Tarvitsisko niissä molemmissa kuitenkaan olla samaa tekstiä hakattuna? Päätin hakata testimielessä niihin jotain simppeliä. Niihin tuli sanat GOOD ja toiseen BAD. Tiedä sitten mistä nuo päähäni ilmestyneet sanat kertoo, ehkä juurikin siitä ristiriitaisesta fiiliksestä sisälläni, kun istun sängynlaidalla korulipas kädessä ja pyörittelen käsissäni tuntemattoman miehen henkilökohtaista omaisuutta.


Kuvassa olevat laatat olivat ensimmäiset ikinä hakkaamani laatat, silloisen rakastajan kaulassa roikkumassa. Kuva on otettu 29.6.2012. Ketju oli ensimmäisissä versioissa mustaksi pinnoitettua messinkiketjua, jonka laatu ei vastannut kohderyhmän - miehen - kulutuskäyttäytymistä. Mutta se mikä mua miesten koruna asiassa nauratti enemmän kuin ketjun laatuvaatimukset oli se, että tilaajat halusivat laattoihin - ei omaa sotua - vaan lastensa sotut. Yhden asiakkaan sanoin "ettei tarvii aina kysyä vaimolta".

Vieläkin hakkaamme laatat mustalle rasvanahalle. Stansseja löytyy isoista kirjaimista numeroihin. Ketju on huomattavasti kalliimpaa eli hopeaa, mutta kestää kulutusta ja patinoituu erittäin kauniisti. Laatalle pystyy hakkaamaan max. 7 merkkiä peräkanaan, max. kahdelle riville. Tyylikkäimmän näköinen laatasta tulee, kun valitsee joko kirjaimia tai numeroita - ei molempia. Mutta kuten sanottu, molemmat onnistuu.Olemme hakanneet Dog Tageihin kaksilapsisen perheelle myös lisälaattoja, jos mukuloita on enemmän. Ja olemme hakanneet niitä myös naisille. Voima-tageiksi, muistoiksi.

Dog Tagin löytää verkkokaupastamme. Tää on ihan mahtava lahja-idea, just sille ukollekin joka unohtaa jälkikasvunsa syntymäpäivät. Emme myy tätä jälleenmyyjillä koska mä haluan, että jokainen laatta on erilainen. Ja sisällön päätät sinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti