Jenni Ahtiainen on porilainen helsinkiläinen, joka pyörittää omaa merkkiä nimeltä gTIE ja jonka on vaikea olla tekemättä ja sanomatta mitä ajattelee. Backline kertoo omien unelmien toteuttamisesta. Se kannustaa ja vastustaa. Se saa ajattelemaan boksin ulkopuolelta ja pyrkii osoittamaan, että kaikki on mahdollista kun lopettaa haaveilun ja alkaa tekemään.

18.1.2013

ROHKEUTTA JA RAKKAUTTA LOS ANGELESISSA

"I think you are really nice man and amazing looking one. And with the accent, well, i don't know... i don't get quiet that often. And i did. And me, I don't say it that often. In your case, I had to. Damn, you are charismatic."

Tuo lause tarkoittaa suomeksi: Cash-malli on valmis toimitettavaksi. Mihin osoitteeseen laitan sen?

Ylitin itseni. En kertakaikkiaan kehu kovin usein. Mietin, voinko, enkö, miks, en, muka. Oli kova tarve kertoa, että tavatessamme ripsi sisälläni värähti. Mutta onko sisältö epäilyttävää, epäammattimaista, menetänkö uskottavuuden, onko meillä tulevaisuutta, kiva talo länsirannikolla ja rhodesiankoira? No, perstuntumalla, päätin. Painoin Lähetä. Kaduin välittömästi. Kunnes.

Jenni...thanks so much...you are so cool as is your line of neckties...yes the Cash black tie with dots is great...I also thought afterwards that your black bow tie with a tuxedo would be great. And I would love a copy of your book...and thanks so much again...Finland must be beautiful in the snow...great meeting you...lots of love...Tim...Timothy V Murphy 

Miks ihmeessä se kirjoittaa esimerkiksi lumesta, kun se vois vaikka pyytää mua ulos. Alistun kohtalooni, olihan tuokin ihanasti sanottu. Jatkan valloittamista, proteiinipatukoiden syömistä ja tuon lots of loven ajattelemista.

Tuolla black bow tiella Timothy - siis mulle Tim - tarkoittaa Matexille suunnittelemani My name is Kenneth. What's your problem? -malliston Waits-mallia, joka löytyy verkkoputiikistani mustalla, valkoisella, kultaisella ja harmaalla silkillä. Globeseihin tuunasimme mustalla poronnahalla myös toisen Kenneth-malliston mallin, DeVillen. Se löytyy mallistosta mustalla ja valkoisella silkillä. Waits ja DeVille oli helppo esitellä punaisen maton miesvieraille ilman helvetillistä solmintakoulua, mallit ovat niskasta säädettävät. Ahlskogin nahkatehdas sponsoroi nahat ja Matex ompeli miesten malleista suurimman osan. Me gTIE muijat teimme naistenmallien lisäksi salatöitä miesten malleihin. Kirjoitin skragoihin terveisiä porin murteella liimakankaat täyteen. Kukaan niitä skragoja ei varmaan koskaan käännä ympäri, tai jos kääntää, voi kieltä olla vaikea kääntää. Mutta vitsejä niihin oli hauska vääntää.


Meiltä jäi muutama nahkainen Waits ja DeVille, koska malleja piti olla varmuuden varalle loppuun asti. Olen ahkeroinut Venla-gaalan mittatilaustöiden vuoksi tänään ja huomenna jatkuu. Pari GG-hengentuotosta sopisi ainakin siihen teemaan. Joten, jos joku tuntee jonkun, joka tuntee kunkun, joka tuntee kaikki, mutta haluaa hankkia itselleen tai jolleen tästä harvinaisesta erästä piissin, pistäköön mulle ystävällismielistä meiliä osoitteeseen jenni@gtie.fi. Jos haluat perustella, miksi moisen itselles haluat voit toki tehdä sen, selitykset on mahtavia. Paras sellainen voittaa kumman tahansa mallin.

HUOM! Selitykset eivät ole pakollisia. Voit myös yrittää ostaa jomman kumman mallin, olettaen että niitä vielä on jäljellä. Mikäli kuitenkin päädyt selittämään, arvostan asioita kuten rehellisyys ja tarve. Myös lahjonta toimii. Voittajan päätän hyvin yksipuolisesti mää, Jenni.

Waits on Joni
Waits
DeVille and Elli on Joni

DeVille

1 kommentti:

  1. Taas loistava päivitys. Toi "Kenneth" kravatti on aivan mahtava, kertakaikkiaan!!

    VastaaPoista