Jenni Ahtiainen on porilainen helsinkiläinen, joka pyörittää omaa merkkiä nimeltä gTIE ja jonka on vaikea olla tekemättä ja sanomatta mitä ajattelee. Backline kertoo omien unelmien toteuttamisesta. Se kannustaa ja vastustaa. Se saa ajattelemaan boksin ulkopuolelta ja pyrkii osoittamaan, että kaikki on mahdollista kun lopettaa haaveilun ja alkaa tekemään.

17.8.2013

SÄÄ JA MÄÄMikkelin kesälomasekoilusta kirjoittaessani tunsin suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta näppäimistön kanssa, pitkän eron jälkeen. Loman ensimmäiset päivät aiheutti päänvaivaa joka kerta kun näin tietokoneen tai kun puhelin soi. Koko ajan mietin, että nyt on varmasti tullut meiliin jotain tärkeetä. Kun sain pääni lomalle, poistin ympäriltä kaiken mikä näytti, kuulosti tai haisi työltä. Nyt olen tarmokkaana työpöydän ääressä. Intohimoisesti kietoutuneena tietokoneen ympärille rakastuneeseen asentoon.

Jouduin viime yönä laittamaan ikkunan kiinni viileän ulkoilman vuoksi, joten kävin ostamassa punaviiniä. Avasin punkun ja mietin tässä se nyt oli, kesä. Valkoviini muuttui punaviiniksi. Kirjoitin ystävälle, että tänään kirjoitan niin että sattuu. Oli tarkoitus tulkita kesän uutiset oivallisina lauserakenteina ulos. Niin, että humoristisempia käänteitä, kuvailevampia yksityiskohtia ja nerokkaampia lauserakenteita saisi lukea vain oikeiden kirjailijoiden hyvistä kirjoista. Vaikka itse uutisarvo jäisikin pienemmäksi, oli tarkoitus veistellä lauseita, joiden sanat tulee puhtaasti punaviinipullosta ja jotka naurattavat myös itseäni. Uutisrunoilla viimeisen viiden viikon tapahtumien summa.

Kesäkuussä alkanut asiakasrahoituskierros on virallisesti päättynyt. Ja kuvittelen, että rahansa meikäläisen sielunmaisemaan satsanneet lukee ihan mielellään mitä kukkia siellä maisemassa tänään itää, miten niitä kastellaan ja millainen on sää. Ison lohkon rahoituskierros alkoi keskiviikkona ja päättyy viimeinen päivä tätä kuuta. Olen järjettömän kiitollinen kaikille mukaan halunneille asiakassijoittajille. Asiakasrahoituskierroksen 6-lukuinen summa on antanut paljon uskoa, toivoa ja rakkautta. Ajattelen  myös usein asiakkailta tulleita kannustavia meilejä ja puheluita. Ja halauksia eteisessä. Joten on the record; sormet tuntoherkkinä, silmät kosteena ja sydän halkeamaisillaan, kiitos.

Nyt seuraa sää: Etelärannikolla tuulee voimakkaasti. gTIEn uusia verkkosivuja koodataan. Brändiuudistus tulee olemaan visuaalisesti upea. Japanissa taivas rakoilee, siellä julkaistiin pari päivää sitten kiva artikkeli. Tapasin heinäkuussa tulevan yhteistyökumppanin, joka tekee töitä Stellan, Stella McCartneyn kanssa. Lontoon lisäksi Berliinissä, Pariisissa ja Tukholmassa on korkeapaineen rintama. Yhdysvaltojen länsirannikolla tuuli voimistuu. American Music Awards -tapaaminen on lokakuussa Losissa. Nykin muoti-ikoni Jenne Lombardo diggaa gTIEn naistenmallistosta, joita sille toimitettiin Playboyn toimesta. Playboy kuvaa Mayhem-malleja ja Fiona Timantin hattuja as I am writing ja Mayhemin fiiliskuvat ovat nyt filmillä. Sain tilaustyön Lenny Kravitzille ja Jari Sillanpää on vihdoinkin meidän asiakas. Siinä ne tärkeimmät. Paitsi että on vielä yksi mua henkilökohtaisesti hymyilyttänyt juttu: olen halannut kolme kertaa miestä, joka on tällä viikolla juonut kaljaa Helsingissä Public Enemyn rumpalin kanssa.

Word!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti