Jenni Ahtiainen on porilainen helsinkiläinen, joka pyörittää omaa merkkiä nimeltä gTIE ja jonka on vaikea olla tekemättä ja sanomatta mitä ajattelee. Backline kertoo omien unelmien toteuttamisesta. Se kannustaa ja vastustaa. Se saa ajattelemaan boksin ulkopuolelta ja pyrkii osoittamaan, että kaikki on mahdollista kun lopettaa haaveilun ja alkaa tekemään.

23.5.2014

BACKLINE proudly presents: The Hearing klo 20.30.


The Hearing on Ringa Manner, joka rakentaa lavalla itselleen luuppitekniikalla livenä peruskompin, riffin, taustalaulun, kaiken sen minkä hän on itse biisiin säveltänyt ja sanoittanut. Viime keikalla apuna oli mm. cd-levyn kansi ja kynä, jolla nainen naputti parin tahdin verran nauhuriin ja luupitti sen taustalle. Ja saatuaan raamit valmiiksi Ringa viimeistelee biisin laulaen käsittämättömän laajalla rekisterillä. Tämä nainen pitää nähdä ja kuulla. Ja tänään se on mahdollista.

Ringa on monilahjakas taiteilija, joka The Hearingin lisäksi on julkaissut bändinsä Pintandwefallin kanssa neljä levyä vuodesta 2007 lähtien. Manner tunnetaan myös valokuvaajana. Ja kaksi viikkoa ennen valokuvanäyttelynsä enskaria tämä keijumainen nainen nousi yksin lämppäämään Hartwall Areenan lavalle bändiä nimeltä 30 Seconds to Mars.

Valokuvaajana Manner viimeisin valokuvanäyttely avasi ovensa 21.3. XL Art Spacessa Helsingin Kaisaniemessä. Näyttely esitteli hikisiä muusikoita heti keikan jälkeen kuvattuina hetkinä, jolloin adrenaliini vielä virtaa. Takahuoneessa, jonne jokainen yleisöstä haluaa mutta jonne kukaan ei pääse.

Mutta tänä iltana Ringa soittaa Backline-klubillamme. Mobile-TV livestreamaa keikan ulos alkaen klo 20.30 sharp ja koska kaikkapaikkana toimii gTIE-merkin lihaleikkaamo/ompelimo, aikoo nainen käyttää luupeissaa apuna myös nahkaompelukoneidemme saundia. Jännä. Tuskin maltan odottaa!!!

Paina alla olevan ikkunan oikeasta yläkulmasta "Watch on Livestream" niin saat kaikki herkut esiin.

Tutustu The Hearingiin: https://www.facebook.com/Ringasofi
Gaea Booking & Records: https://www.facebook.com/gaeabooking
Mobile-TV: http://mobiletv.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti