Jenni Ahtiainen on porilainen helsinkiläinen, joka pyörittää omaa merkkiä nimeltä gTIE ja jonka on vaikea olla tekemättä ja sanomatta mitä ajattelee. Backline kertoo omien unelmien toteuttamisesta. Se kannustaa ja vastustaa. Se saa ajattelemaan boksin ulkopuolelta ja pyrkii osoittamaan, että kaikki on mahdollista kun lopettaa haaveilun ja alkaa tekemään.

3.1.2015

EROT
On ihan normaalia, että nainen antaa tiukkaa analyysiä miehestä. Varsinkin naisseurassa. Varsinkin tuohtuneena. Ja on ihan normaalia, että tiukka analyysi kestää tunteja. Se pitää sisällään monta pahaa adjektiivia eri lauseissa. Niillä kaikilla on sama merkitys, jätkä on mulkku. Naiset haluaa puhua miehistä muille naisille, koska nainen ymmärtää.

On ihan normaalia, että mies sanoo naiselle kerran ja on sen jälkeen hiljaa. Varsinkin yksin. Ei yhtään tuohtuneena. On ihan normaalia, että hiljaisuus kestää päiviä. Se pitää sisällään monta hyvää kaljaa eri urheilusuoritusten jälkeen. Niillä kaikilla on sama merkitys, juoda kaljaa ja urheilla. Miehet haluaa katsoa futismatseja yhdessä, koska se on hauskaa.

Yksinkertaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti