Jenni Ahtiainen on porilainen helsinkiläinen, joka pyörittää omaa merkkiä nimeltä gTIE ja jonka on vaikea olla tekemättä ja sanomatta mitä ajattelee. Backline kertoo omien unelmien toteuttamisesta. Se kannustaa ja vastustaa. Se saa ajattelemaan boksin ulkopuolelta ja pyrkii osoittamaan, että kaikki on mahdollista kun lopettaa haaveilun ja alkaa tekemään.

3.1.2015

VÄRITETTY TODELLISUUSOlin aaton statistina. Hiljaisena vieraana poikani kaverin luona Munkassa, jossa nykyään asun. Takapihani ikkunoista näkyneet kerrostalot on muuttunu ihanasti puiksi ja kaupunki metsäksi.

Tekstailin silmät ruokaeuforiasta puolitangossa 40-luvun samettinojatuolista saksalaiseksi rakastajattarekseni osoittautuneen naisen kanssa samalla kun poika pelas maincräftiä metrin päässä muiden 7-vuotiaiden kanssa. Yhdessä olohuoneessa oli kaksi maailmaa. Ja vuosikin vaihtui kahteen kertaan. Ensin täällä, sitten Saksassa. Yksinkertaisuus on kontrolloitua ja siksi niin kaunista, joten vähän juhliakseni poltin ensimmäisen rakettisirkuksen jälkeen hatsin kihkih-tupakkaa. Tuntui omituisen kivalta irrotella ennen saksalaisia. Ja kun Saksa oli vihdoin siirtynyt vuoteen 2015 nukahdin yhden suomiviinapaukun saattelemana.

Yöllä näin unia, joista mies ei olis vain katkera ja kateellinen, vaan vahvasti mustasukkainen. Kun heräsin, oli tänään. Ja päätin, että aloitan kirjani kirjoittamisen. Sen tyylilaji on väritetty todellisuus. Ja se alkaa näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti